Ігри, у які грають люди Ерік Берн Книга скачати безкоштовно або купити

А коли стани переплутуються, то й виникають труднощі у спілкуванні, конфлікти і інші неприємні ситуації. Берн вводить поняття «психологічні ігри», щоб пояснити поведінку людей у різних ситуаціях соціальної взаємодії. На роботі, з друзями, в родині, у любовних стосунках – скрізь ці ігри проявляються, але в кожній конкретній ситуації вони різні. Автор описує найпоширеніші з них і дає пояснення, чому вони виникають, як виглядають, за яким сценарієм розвиваються, які «винагороди» люди отримують від них. У другій частині на читача чекає розмаїття ігор – ми беремо в них участь протягом усього життя, навіть не усвідомлюючи це. Сімейні та сексуальні ігри, ігри на вечірках або на робочому місці – кожна з граней нашого життя потребує детального аналізу.

скачати книгу ігри в які грають люди

А тому у нас ви знайдете під кожною книгою найцікавіші цитати, рецензії, короткий зміст. Все це допоможе вам обирати таку літературу, від якої ви отримаєте максимальне задоволення і користь. Коли хочеться читати завжди і будь-де, можна завантажити книги на нашому сайті.

Про книгу «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн

Автор дослідив, якими вони бувають, як впливають на взаємини між людьми, які процеси запускають у взаєминах, а потім виклав теорію на книжкових сторінках. Книга «Ігри, у які грають люди» стала https://linkewey.pp.ua/page-24239.html для мене справжнім посібником. Так, її можна прочитати за один раз, але повертаючись знову і знову відкриваються нові знання. На практиці виявилось їх застосувати простіше ніж я думала.

Скачати безкоштовно книгу українською «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн

Доктор Ерік Берн розкриває таємні прийоми, які керують нашим життям. Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри – подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички. Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри — подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички.

Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб відповісти вам максимально швидко. Ерік Берн — американський військовий психолог, письменник, психіатр, в першу чергу відомий, як розробник трансакційного і сценарного аналізу. В ідеальному стані вони чергуються, перебувають в гармонії й виконують захисні функції для нашої цілісності, але все може бути не так добре. Оплата за електронні книги можлива лише банківською карткою безпосередьо на сайті Книгарні «Є». Як минуле впливає на людей — дехто дозволяє йому вирішувати, ким вони є, а дехто робить його частиною майбутнього. Цікавим будуть для усіх і цитати з книг – влучні фрази головних героїв чи філософські роздуми авторів. А щоб дізнатися думку інших читачів, ви можете ознайомитись з відгуками користувачів нашого літературного ресурсу.